Třetí ročník UNITI Expo bude v květnu roku 2018 opět ve Stuttgartu

I když letošní druhý ročník veletrhu UNITI Expo ještě neskončil, pořadatelé již oznámili konání třetího v roce 2018. Opět se bude konat na výstavišti ve Stuttgartu, ale tentokrát o měsíc dříve 15.-17. května.

Uniti Expo 2018

"UNITI expo se stává předním veletrhem v tomto oboru v Evropě. Na základě kladných reakcí vystavovatelů i návštěvníků po prvním ročníku UNITI Expo v roce 2014, a také na základě neuvěřitelného nárůstu počtu vystavovatelů na letošním ročníku, jsme se rozhodli pokračovat na stuttgartském výstavišti i v roce 2018," říká Bruno Boroewitsch, spoluzakladatel a spolupořadatel veletrhu. Messe Stuttgart se nachází uprostřed Evropy, je snadno dostupný autem, vlakem i letadlem a nabízí dostatečný prostor i kvalitní služby. Navíc je možné v případě zájmu veletrh dále zvětšovat a rozšiřovat.
Každý ročník UNITI expo doprovází nové vizuální pojetí revoluční čerpací stanice, který vytvoří renomované designové studio věnující se tomuto oboru. Zatímco UNITI expo 2016 má "na svědomí" Minale Tattersfield, pro rok 2018 zhmotnilo svou představu Circle Brands. "Náš koncept čerpací stanice (na obrázku - pozn. redakce) reaguje na nové možnosti shopu ve spojení s internetem a novými technologiemi společně s minimalizací nákladů na spotřebu energie," vysvětluje ředitel Circle Brands Robert Onion. "Lehký modulární slunečník může být uspořádán tak, aby se pod něj vešly různé velikosti a počty stojanů, osvětlení a barva může být samozřejmě přizpůsobena příslušné značce," dodává Onion.

 

Autor: jk, Zdroj: PetrolPlaza

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek