Nová Tank Karta Easy od Benziny

Zákazníci čerpacích stanic Benzina mohou od července získat slevy při tankování, pokud si pořídí novou tankovací kartu Easy.

Tank Karta Easy Benzina

Jedná se o předplacenou kartu, s níž je možné platit za tankování na všech čerpacích stanicích Benzina. Nabíjí se buď online bankovním převodem, nebo přímo na čerpací stanici, a to hotově i platební kartou. Slevu má zákazník, který si kartu pořídí, vždy jistou - oproti totemovým cenám pokaždé ušetří, a to až 1 Kč na litr paliva. Aktuální výši slevy na jednotlivé druhy nabízeného paliva a pro danou čerpací stanici je
možné sledovat na webových stránkách. "Tankkartu Easy jsme navrhli tak, aby představovala univerzální řešení pro jednotlivce, rodiny i menší firmy. Karta je přenosná a jejích výhod mohou využít všichni zákazníci," říká Ondřej Janů, vedoucí odboru platebních karet Benzina. 

Karta je chráněná čtyřmístným PIN kódem a zákazník se může sám rozhodnout, zda ji bude mít anonymní či ji zaregistruje do Zákaznického portálu. "Zákazníkům jednoznačně doporučujeme kartu registrovat. S registrovanou Tank Kartou Easy lze platit nejen za palivo, ale také za doplňkový sortiment kromě alkoholu a cigaret, navíc ji může zákazník v případě ztráty zablokovat a nechat si poslat náhradní. To u anonymní karty není možné," dodává Ondřej Janů. Navíc nemusí zákazník, který chce výhody Tank Karty Easy využívat, na rozdíl od Tank Karty Business, která je určena fleetovým zákazníkům s vyšší měsíční spotřebou, dokládat kreditní historii ani platit kauci předem.

Autor: TZ, Zdroj: Benzina

Diskuse

  • Dave, 17. 8. 2016 12:17: Milují slevu "až 1 Kč/l". Tu ale nabízejí jenom na dražší benzin (Vervu). Jinak je sleva 40 - 60 haléřů, a poněkud hloupě není stejná na všech Benzinách. Ale Benzina se alespoň snaží na rozdíl od paskvilu, s kterým chodí Fleetcor (CCS-ka v převlečení)...
      Reagovat na komentář
    • Barbara, 15. 11. 2016 10:26: Karta a sleva je sice fajn, ale "univerzální řešení pro jednotlivce a rodiny" určitě není. Karta se MUSÍ registrovat, aby se dala používat s neskutečně komplikovaným systémem. Internetové bankovnictví je méně komplikované, než nesmyslný propletenec možností, které systém nabízí a které normální jednotlivec vůbec nepotřebuje. Navíc systém svou flexibilitou připomíná fungování české pošty, tedy rozhodně krok zpět v čase. Na čerpacích stanicích nikdo neporadí, protože o něm nic neví.
        Reagovat na komentář
      • Pavel, 5. 2. 2017 12:19: Všechno "krásné" - sleva 0,80 - 1,00 Kč na litr u např. Verva diesel. Ale vidím jeden háček. Dřív byl rozdíl v ceně mezi diesel Top Q a diesel Verva 1 kč. Teď je rozdíl 2 Kč. Pokud narazím na čerpací stanici jen se slevou 0,80 Kč, tak to vychází hůř jak dříve.
          Reagovat na komentář
        Přidat nový komentář

        Petrol Magazín

        Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
        Aktuální číslo

        Přihlašte se k odběru novinek