Nový projet MOL a Mastercard: výherci pojedou v Maserati na okruhu u Modeny

Čtyři šťastné řidiče či řidičky, kteří do 22. září zaplatí kartou Mastercard u čerpacích stanic MOL a zaregistrují své přání v programu Priceless Specials, čekají dva dny na okruhu v italské Modeně za volanty vozů Maserati a čekají na ně i další překvapení spojená s touto značkou italských luxusních vozů.

Mol a Maserati a MasterCard
Kampaň, která od září běží v programu Mastercard Priceless Specials, ve čtvrtek představil netradičně přímo na čerpací stanici MOL v Praze na Barrandově Leoš Mareš

V rámci Priceless Specials se tak spojila tři "M". MasterCard, MOL a Maserati. Řidiči, kteří vlastní platební karty Mastercard, mohou u čerpacích stanic MOL už od loňského srpna čerpat pohonné hmoty a nakupovat za výhodnější ceny. Nyní tento bonus, který do konce září umožňuje slevu 3 % na pohonné hmoty od MOLu, podpořilo Maserati s nabídkou ceny v podobě Premium Maserati balíčku. Ten zahrnuje dva dny na okruhu a nabízí bezkonkurenční vzrušující zážitek z jízdy v kombinaci se sofistikovanou technikou vozů Maserati.
Šanci získat tuto výhru mají lidé, kteří učiní tři jednoduché kroky. Na webových stránkách programu Priceless Specials si v top nabídce od Maserati registrují svou kartu Mastercard, napíšou své originální přání, tedy přesněji důvod, proč by právě oni měli být těmi, kteří by se v nejnovějším Maserati měli projet na okruhu v Modeně, a do 22. září zaplatí svou registrovanou kartou v síti čerpacích stanic MOL. První krok samozřejmě neplatí pro ty, kteří již v Priceless Specials svoji kartu registrovanou mají. Partneři programu přání vyhodnotí a čtyři šťastní výherci vyrazí 17. října do Itálie.
Program Priceless Specials umožňuje po jednoduché registraci na webu získávat slevy, respektive odměny formou cash back za platby kartou MasterCard a Maestro u vybraných obchodníků. Spuštěn byl na konci května 2015 v České republice a na Slovensku jako úplně první svého druhu na světě. Za 12 měsíců fungování se k němu přihlásilo více než 900 000 držitelů Mastercard, kterým obchodníci vrátili téměř 8 milionů korun. Ambasadorem programu je od počátku Leoš Mareš. Mezi největší obchodníky v programu Priceless Specials patří právě skupina MOL Česká republika.
Součástí programu Priceless Specials je právě i možnost nechat si splnit svůj sen nebo potěšit někoho blízkého neobyčejným zážitkem. Při registraci do programu vyplní držitel platební karty své přání a společnost MasterCard vybírá každý měsíc jedno menší a každé čtvrtletí jedno větší přání, které splní. Povedlo se tak už například zajistit tandemový skok padákem, zprostředkovat let balonem pro osmiletého školáka, projížďku Ferrari nebo rybářský výlet do zahraničí.

Autor: TZ, Zdroj: Mastercard

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek