Dover rozšíří nabídku svých produktů o nabíjecí stojany ABB

Společnost Dover Fueling Solutions, která mimo jiné vlastní značky tankovacích stojanů Wayne a Tokheim, oznámila užší spolupráci s firmou ABB, který je pro změnu globálním lídrem v oblasti nabíjecí infrastruktury elektromobilů.

ABB, Dover

Cílem spolupráce je rozšíření produktového portfolia DFS tak, aby tato společnost byla schopna nabídnout kompletní nabídku pro výdej veškerých pohonných hmot u evropských čerpacích stanic. Společnost ABB se může, mimo jiné, pochlubit dodávkou více než 11 tisíc rychlonabíjecích stanic v celkem 76 zemích včetně České republiky.

Pozice společnosti Dover v oblasti maloobchodu s pohonnými hmotami a postavení ABB v segmentu elektrických nabíjecích stanic činí z této nové spolupráce ideální řešení pro oba podniky.  Nabíjecí stojany společnosti ABB doplní portfolio DFS vedle zařízení pro výdej pohonných hmot, platebních systémů a automatického řízení tzv. mokrých skladů.

"Postupný růst prodejů elektromobilů by měl pokračovat v souladu s veřejnou poptávkou po čistším prostředí. Společnost DFS samozřejmě nechce zůstat ve zkoumání nových cest pro poskytování alternativních zdrojů energie stranou a věří, že ABB bude v této oblasti skvělým strategickým partnerem, " říká k nově uzavřené smlouvě mezi oběma firmami viceprezidentka obchodní divize společnosti Dover Lise-Lotte Nordholmová.

Autor: Dover Fueling Solutions, Zdroj: Dover Fueling Solutions

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek