ČEPRO VARUJE: Dávejte pozor na přeprodejce dezinfekce

Společnost ČEPRO chce upozornit zákazníky, kteří v maloobchodní síti mají zájem o koupi dezinfekce ANTI-COVID vydávanou pod logem Čepra, aby si důkladně zkontrolovali její původ. ČEPRO prodávalo či prodává dezinfekci pouze v originálních obalech 5 litrů, 25 litrů a 1000 litrů. U zboží v obalech jiného objemu vydávaných za naši dezinfekci nemůžeme zaručit její kvalitu. 

Nedokážeme ovlivnit ani cenovou politiku těchto přeprodejců. V posledních dnech bohužel vnímáme podněty, že naše dezinfekce je přeprodávána či dále plněna do menších obalů a jde na trh pod naší značkou, a to často za ceny neodpovídající naší cenové politice.  "Je smutné, když dezinfekci, kterou vnímáme primárně jako společensky prospěšnou aktivitu, která má pomoci státu a všem jeho občanům v aktuální situaci, někdo využívá k vlastnímu prospěchu a neetickému zisku," říká k situaci Jan Duspěva, generální ředitel Čepra.

ČEPRO v březnu 2020 během pouhých čtyř dnů připravilo výrobu vlastní dezinfekce ANTI-COVID dle standardu Světové zdravotní organizace. Zásobovat začalo primárně státní instituce a zdravotnická zařízení, nicméně v uplynulých dnech odstartoval prodej i firmám a OSVČ. Na začátku dezinfekci stáčelo do kanystrů 5l a 25l, nyní již používá pouze 1000l IBC kontejnery.

Tuto činnost nevykonává společnost ČEPRO jako standardní podnikatelskou aktivitu s cílem zisku, a proto, s ohledem na účel výroby dezinfekce, nastavilo i adekvátní cenovou politiku (aktuální ceny zveřejňuje ČEPRO na svých webových stránkách www.ceproas.cz). 

Autor: TZ ČEPRO, Zdroj: TZ ČEPRO

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek