Již známe partnery veletrhu UNITI expo 2020

UNITI expo roste nejen co do počtu vystavovatelů, ale v následujícím roce 2020 získal čtyři nové partnery. K dosud již známým společnostem - CECOD, CocaCola, CompetenceCenter, eurodata, GenussGARTEN, HACK, Lantzerath-Group, Lekkerland, PayTec, PMW, SONAX a Tank&Rast se teď řadí čtyři nová jména - FRANKE, KÄRCHER, NSI a PDI - a společně se tak postarají o celkovou odbornou úroveň.

Ve smyslu konceptu "Z odvětví pro odvětví" rozšiřuje UNITI expo spolu se svými 16 partnery i nadále svůj dosavadní úspěch jako největší evropský veletrh v oblasti čerpacích stanic a auto-myček a zajišťuje si tak přístup na globální trh prostřednictvím svého národního a mezinárodního zastoupení.

Jak už odvětví technika, platba & logistika, automyčky & autokosmetika, obchod s minerálními oleji, tak také prodejny & služby - společně tak partneři veletrhu UNITI expo zastřeší všechny výstavní obory a vytvoří tak i vysokou míru odbornosti. Každý z partnerů přitom zastupuje exkluzivně jediný produkt z celkové tematické nabídky veletrhu.

Všem vystavovatelům zajistí UNITI expo nejen zvýšenou pozornost prostřednictvím prezentace v médiích a na trhu, ale budou mít i možnost spolupracovat v rámci celého plánovacího procesu veletrhu UNITI expo a budou případně i k dispozici, aby přispěli svou odbornou radou organizátorům.

Počet vystavovatelů neroste pouze při každém výročním veletrhu. Někteří z nich jsou UNITI expo věrni již od uspořádání prvního ročníku veletrhu v roce 2014.  I z tohoto důvodu má nyní tento největší veletrh k dispozici velký počet spolupracovníků - ať už v oblasti médií i firem z oboru, prostřednictvím kterých získává odborníky, informuje odborné pracovníky a spolupracuje s nimi dále při organizaci veletrhu.

"Náš významný veletrh získává na ceně díky účasti a vstupům našich partnerů", podtrhuje Elmar Kühn, jednatel společnosti UNITI-Kraftstoff GmbH. Těší ho přitom nejen dlouhodobá podpora účastníků veletrhu, ale srdečně vítá i nové partnery.  "S těmito silnými značkovými produkty čeká jistě UNITI expo světlá budoucnost a další úspěchy", míní jednatel.

Uniti expo 20 logo


Společnost PETROLmedia má opět čest být mediálním partnerem této akce. Své čtenáře bude pravidelně prostřednictvím webových stránek a časopisu PETROLmagazín informovat o veškerém dění.

 

Autor: TZ UNITI, Zdroj: TZ UNITI

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek