Německý federální ministr se stal patronem výstavy UNITI

V termínu od 26. do 28. května v Landesmesse Stuttgart v Německu oslaví UNITI expo 2020 své čtvrté výročí s jejím patronem ministrem hospodářství a energetiky Peterem Altmaierem. Podpora z politické sféry zdůrazňuje význam, který německá vláda přikládá veletrhu UNITI.

Spolkový ministr hospodářství a energetiky se Peter Altmaier rovněž zavazuje k celosvětové ochraně klimatu a zajištění dodávek energie. UNITI expo, jako přední světový technologický veletrh pro maloobchodní ropný sektor, nabízí komplexní pohled na budoucnost tohoto odvětví. To zahrnuje přeměnu čerpacích stanic na všestranného dodavatele mobility, digitalizaci odvětví a využívání moderních, udržitelných paliv. Speciální tematický pavilon pro alternativní paliva představí současné a budoucí zdroje energie pro odvětví dopravy - od biopaliv po elektromobilitu, od vodíku po syntetická paliva a slibný zdroj známý jako e-paliva. Program konference se také podívá do budoucnosti s prezentacemi globálních trendů, digitalizace a udržitelnosti.

"Jsme velmi potěšeni, že jsme získali patrona našeho veletrhu ministra hospodářství Petera Altmaiera." říká Elmar Kühn, generální ředitel UNITI-Kraftstoff GmbH.

"Úspěšný koncept veletrhu s jeho pestrým programem, vynikajícími prezentacemi a množstvím vystavovatelů hraje klíčovou roli v rozvoji průmyslu," říká Bruno Boroewitsch, organizátor veletrhu. Návštěvníci z celého světa mohou na veletrhu objevovat nejnovější koncepty a technologie. Na UNITI jsou zastoupeni všichni významní aktéři v maloobchodním ropném a automobilovém průmyslu a nabízejí profesionálům ideální platformu pro výměnu informací o aktuálním vývoji, inovacích a navazování cenných kontaktů.

"Účast ministra pro nás jako organizátory není jen velkým potěšením, ale také nás motivuje k dalšímu rozvoji veletrhu a k podpoře úzkého dialogu s obchodem a politikou," potvrzuje Elmar Kühn.

UNITI 2020/2

Autor: UNITI, Zdroj: TZ UNITI

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek