OMV zařadila do nabídky novou kávu VIVA Classic Selection

Viva_cups

OMV zařadila do nabídky novou kávu VIVA Classic Selection

Na čerpacích stanicích OMV v České republice mohou zákazníci ochutnat novou kávu Classic Selection. Vybrán byl blend, který se vyrábí již devátým rokem a nyní se na základě rozsáhlých ochutnávek dočkal vylepšení. Zároveň byl zdokonalen dohled nad celým procesem pěstování a prodeje. Káva VIVA Classic Selection je nyní dostupná na všech čerpacích stanicích OMV v České republice a její uvedení doprovází svěží reklamní kampaň.

Milovníci kávy, kteří se od nynějška zastaví u některé z čerpacích stanic OMV, si mohou vychutnat novou kávu VIVA vyrobenou z pečlivě vybraných zrn pocházejících z Brazílie a Indie. Směs pochází ze tří konkrétních farem a je získávána na principu Direct Trade, který se zaměřuje na vysokou transparentnost a je založen na získávání kávy přímo od pěstitelů bez dalších obchodních mezičlánků. Káva je tak produkována etickým způsobem s ohledem na spravedlivé mzdy farmářů.

Nová káva VIVA Classic Selection je zaváděna na všech evropských trzích. Uvedení kávy v České republice doprovází reklamní kampaň OMV se sloganem "Pro ten pocit, že život je pěkná jízda", který vybízí zákazníky, aby vzali s novou kávou VIVA Classic Selection den do svých rukou. Kromě vizuálů na všech čerpacích stanicích využívá kampaň celou řadu dalších formátů, jako jsou billboardy, sponzorské vzkazy v rádiu, bannery na velkých zpravodajských serverech, tištěná inzerce a komunikace na sociálních sítích. Komunikaci brzy doplní i spolupráce s mikroinfluencery.

Blend Classic Selection nabízí vyváženou chuť s výraznými tóny čokolády, lískových oříšků a sušeného ovoce. Aby nová směs uspokojila i nejnáročnější milovníky kávy, prošla rozsáhlými chuťovými testy. Na všech čerpacích stanicích OMV byly kávovary seřízeny profesionálním baristou tak, aby chuť nového blendu vynikla co nejlépe. Současně také rozšiřuje OMV na většinu čerpacích stanic v ČR nabídku Single Origin kávy z Guatemaly. Podle vlastních preferencí si zde zákazníci mohou vybrat mezi dvěma druhy kávy.

Zdroj: TZ

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/03 Téma číslaUNITI
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek