Orlen Benzina opět Obchodníkem roku

Orlen_Obchodník roku 2022

Orlen Benzina opět Obchodníkem roku

Síť čerpacích stanic Orlen Benzina, provozovaná rafinérskou a petrochemickou skupinou Orlen Unipetrol a lídr maloobchodního prodeje paliv v České republice, opět zvítězila v kategorii Čerpací stanice s prodejnou v rámci soutěže Mastercard Obchodník roku 2022.

"Z dalšího ocenění Mastercard Obchodník roku máme velkou radost," říká Zbigniew Leszczyński, člen představenstva skupiny Orlen Unipetrol, zodpovědný za retail, a dodává: "Máme tradičně kvalitní paliva a k tomu již několik let nabízíme široký sortiment doplňkového prodeje včetně občerstvení v atraktivním prostředí s profesionálním zákaznickým servisem. Velký důraz klademe na inovace. Se zákazníky aktivně komunikujeme skrze sociální sítě a naší věrnostní mobilní aplikací s bohatým benefitním programem. Jsme také lídry v rozvoji alternativních pohonů. Mámě nejširší síť 225 dobíjecích bodů pro bateriové elektromobily a před pár týdny jsme také otevřeli první veřejnou samoobslužnou stanici pro vodíková vozidla.  Ocenění  je pro nás velkým povzbuzením k dalšímu zlepšování našich služeb pro zákazníky, jimž bych rád touto cestou jménem našeho celého týmu poděkoval za jejich důvěru a loajalitu."

Orlen Benzina navzdory rostoucí konkurenci obsadila první místo z osmi hodnocených firem v kategorii Mastercard Čerpací stanice s prodejnou. Bodovala nejen loajalitou a důvěrou zákazníků, ale také nejlepší zapamatovatelností. V rámci nezávislého průzkumu byla totiž respondenty nejčastěji spontánně zmiňovaným obchodníkem ve své kategorii. Nejoblíbenější síť čerpacích stanic v České republice by svým známým doporučilo více než 70 % respondentů, 70 % je zde připraveno opět a rádo nakoupit.

Pravidelné úspěchy Orlen Benzina v soutěži Mastercard Obchodník roku jsou výsledkem naplňování dlouhodobé strategie zaměřené na důslednou modernizaci čerpacích stanic, rozšiřování nabídky produktů a služeb a zvyšování jejich kvality. Na řidiče čeká na čerpacích stanicích kvalitní občerstvení Stop Cafe v příjemném prostředí, motorům jejich vozů mohou dopřát prémiová paliva Verva a Efecta s čisticím účinkem. Ke stávajícím klasickým i alternativním pohonným hmotám a elektrické energii nyní přidává také vodík, který zásadně rozšíří možnosti rozvoje nízko emisní a (s postupnou nabídkou zeleného vodíku bezemisní) hromadné i nákladní dopravy. Orlen Benzina tak stále drží pozici suverénního lídra na českém trhu a řidiči ji vnímají jako moderní a nejoblíbenější značku.

Zdroj: TZ

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek