Paliva nyní objednáte během pár kliknutí

ČS

Společnost MOL Česká republika v lednu spustila jako první tuzemský distributor pohonných hmot speciální webovou a mobilní aplikaci pro obchodní partnery. Díky této aplikaci tak mohou nově odběratelé pohonných hmot pohodlně spravovat své objednávky, ať už jsou v kanceláři nebo na cestách.

Provozovatel druhé největší tuzemské sítě čerpacích stanic, společnost MOL Česká republika, v lednu 2021 spustila unikátní online aplikaci ISA. Obchodním partnerům přináší možnost nejen jednoduše objednávat pohonné hmoty, ale také sledovat všechny informace v reálném čase a mít celý proces doslova ve svých rukou.

"Naší dlouhodobou prioritou je poskytování co nejlepší zákaznické zkušenosti - a to nejen v rámci služeb určených koncovým zákazníkům, ale i velkoobchodním partnerům, mezi něž patří menší sítě čerpacích stanic, přepravní společnosti či jiní distributoři pohonných hmot. Věříme, že aplikace ISA bude vítanou inovací a našim partnerům zásadně usnadní správu objednávek," říká Tomáš Griglak, Ředitel logistiky a velkoobchodu MOL Česká republika.

Nová aplikace nabízí všechny funkcionality potřebné ke komplexní správě zákaznického účtu. Uživatelům umožňuje objednávat pohonné hmoty, sledovat stav objednávky a aktuální stav kreditního limitu či prohlížet historii a stav účetních dokumentů, a to doslova kdykoliv a odkudkoliv.

"Online aplikace se stane pro nákupčí centrálním místem, kde naleznou vše, co s objednáváním pohonných hmot souvisí. Pro objednavatele to znamená zjednodušení v rámci administrativních záležitostí a rychlejší přístup k objednávkám, které může zadávat kdykoliv a odkudkoliv," dodává Tomáš Griglak.

Ve webovém rozhraní aplikaci uživatelé naleznou na adrese b2bpartnerportal.com, mobilní verzi myISA mohou využívat po předchozí registraci ve webové aplikaci. Mobilní aplikaci lze stáhnout v obchodech Google Play a Apple Store pod názvem myISA-CZ.

Autor: TZ MOL, Zdroj: TZ MOL

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek