Právě vyšel Petrol magazín číslo 4

obálka 4/2024 velká

Právě vyšel Petrol magazín číslo 4

Prázdninové číslo Petrol magazínu přináší rozhovor s ekonomem a poradcem premiéra České republiky Štěpánem Křečkem nejen o Green Dealu. Komentář čísla se věnuje syntetickým palivům a důvodům, proč má smysl je vyvíjet, a v článcích věnovaných petrochemického průmyslu se věnujeme problematice emisních povolenek pro pohonné hmoty, které y měly vstoupit v platnost v roce 2027, a také jsme se podívali na výroční zprávu ČAPPO za rok 2023.

Do rubriky Čerpací stanice měsíce se tentokrát dostaly čerpací stanice MOL v pražském Veleslavíně a Orlen v Bystřici u Benešova. V rubrice Mytí přinášíme článek o nové tunelové myčce Washtec v mycím centru Gwash ve Zlíně a také reportáž o provozu výroby a skladu společnosti DF Partner v Neubuzi u Slušovic.

Přečíst si také můžete o zmrzlině z hlediska statistiky prodejů na čerpacích stanicích ale také o tom, jaké by měla mít složení, co obsahuje prospěšného a v čem je naopak zdraví škodlivá. A věnujeme se také problematice nejmenších zákazníků čerpacích stanic - dětem.




Zdroj: TZ

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek