Shell přináší novou aplikaci pro živnostníky

Aplikace

Společnost Shell Czech Republic přichází na český trh s novou aplikací Shell Fleet App pro živnostníky a malé a střední firmy. Aplikace umožňuje jednoduše a bezkontaktně spravovat náklady na palivo až pro šest firemních vozidel,využívajících palivové karty Shell.

Společnost Shell v České republice reaguje na aktuální potřebu řídit chod firem s minimalizovaným kontaktem lidí a nabízí živnostníkům a malým a středním podnikům novou a jednoduchou možnost, jak spravovat výdaje za palivo prostřednictvím nové aplikace Shell Fleet App. Aplikace dokáže spravovat šest palivových karet Shell a nabízí zákazníkům kontrolu nad výdaji za palivo bez nutnosti kontaktovat obchodníka. Zákazník může přes aplikaci kompletně řídit management paliva ve své firmě -od objednání palivových karet Shell přes nastavení jejich limitů až po případnou blokaci. Aplikace rovněž umožňuje nepřetržitý přehled o objemech a intenzitě tankování na jednotlivých palivových kartách. Výhodu přináší také přehledná elektronická fakturace.

"Jsme velmi rádi, že se nám podařilo aplikaci nabídnout i českým  zákazníkům v době, kdy mnozí vyhledávají možnost bezkontaktního řízení byznysu. Věříme, že aplikace také dopomůže k digitální transformaci živnostníků a malých a středních firem,"vysvětluje Daniel Vagaský, obchodní manažer divize Shell Fleet Solutions pro Českou republiku a Slovensko.

Další výhodou aplikace je zvýhodněná cena za palivo. Zákazník, který si nainstaluje aplikaci Shell Fleet App, může prostřednictvím k ní přiřazených palivových karet Shell nyní tankovat se slevou 0,80 Kč bez DPH/l na paliva Shell FuelSave a se slevou 1,50Kč bez DPH/l na paliva Shell V-Power. Palivovými kartami spravovanými aplikací mohou firemní řidiči platit na všech čerpacích stanicích Shell v České republice. Výhodu představuje také měsíční limit tankování ve výši 60000 bez nutnosti zajištění.

Společnost Shell bude i nadále pokračovat ve vývoji aplikace a jejích funkcionalit. V budoucnu plánuje postupně zvýšit maximální počet palivových karet spravovaných aplikací a přidávat další produkty a služby, jež bude možné platit pomocí aplikace. Počítá se také s propojením aplikacena nedávno představenou platební bránu Shell SmartPay, která umožňuje platbu za palivo u stojanu přímo z auta.

Společnost Shell dlouhodobě poskytuje řešení pro správu velkých vozových parků prostřednictvím online portálu Shell Fleet Hub. Systém umožňuje správu palivových karet Shell, včetně nastavení omezení a s nimi spojených notifikací v reálném čase, reporting transakcí, elektronickou fakturaci a mýtný portál. Další možností je přímé využití rozhraní API, které slouží k propojení funkcionalit do firemních systémů zákazníků.

Autor: TZ, Zdroj: Shell

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek