SHELL znovu otevřel čerpací stanici v Dobříši

Pumpa

Motoristé cestující ve směru z Prahy do Příbrami a zákazníci ze středočeské Dobříše mohou opět využívat služeb čerpací stanice Shell, která leží v bezprostřední blízkosti dálnice D4 za exitem číslo 27. Provozovna prošla v uplynulých měsících rozsáhlou rekonstrukcí, jejímž cílem bylo rozšířit nabídku služeb a zajistit zákazníkům maximální pohodlí.

Společnost Shell Czech Republic reaguje na aktuální trendy a v duchu nových potřeb ze strany zákazníků pokračuje ve zkvalitňování své sítě čerpacích stanic v České republice. Po pětiměsíční komplexní přestavbě nyní znovu otevřela pobočku nedaleko Dobříše, u exponovaného dálničního tahu, který je důležitou tepnou mezi Prahou a jižními Čechami.

"Dlouhodobě usilujeme o to, abychom mohli nabídnout našim zákazníkům maximálně kvalitní služby a širokou nabídku doprovodného sortimentu. Abychom tohoto cíle dosáhli, intenzivně se věnujeme inovaci naší sítě čerpacích stanic. Zatím poslední příklad představuje naše provozovna u Dobříše, ve směru na Příbram. Proběhla zde opravdu velká rekonstrukce a nyní je stanice doslova k nepoznání. Jsem přesvědčen, že to naši zákazníci ocení - ať už při tankování našich vynikajících paliv nebo u šálku kávy Shell Café," uvedl Jan Čapský, ředitel provozu čerpacích stanic Shell v České a Slovenské republice.

Čerpací stanice u Dobříše, která se nachází na 27,5. kilometru dálnice D4 ve směru z Prahy na Příbram, se proměnila v mnoha ohledech. Prodejní část se z původních 55 m2 rozšířila na 125 m2, nabízí plnohodnotnou nabídku kavárenských produktů Shell Café, včetně možnosti přípravy kávy pomocí pákových kávovarů, a nechybí ani prostorné a pohodlné posezení. Vedle kvalitní kávy Shell Café si zde zákazníci nově mohou vychutnat i oblíbené Shell hot dogy, oceněné mimo jiné nezávislým spotřebitelským testem organizace dTest.
Vylepšeny byly i služby pro motoristy - díky novým výdejním stojanům se významně urychlí tankování aditiva AdBlue, řidiči osobních i nákladních automobilů mohou využít také rozšířených možností parkování a v nadcházejících měsících na čerpací stanici u Dobříše přibydou v reakci na rostoucí poptávku po dobíjení i nabíječky pro elektromobily.

Autor: Shell Czech Republic a.s., Zdroj: Tisková zpráva

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek