Španělský Repsol nabízí novou službu pro motorkáře

Nová služba s názvem Moto Stop začala fungovat na 25 čerpacích stanic Repsol ve Španělsku. Je speciálně zaměřena na uživatele motocyklů, kterým by měla nabídnout snadnější tankování, údržbu i odpočinek.

Tankování

Jak známo španělský petrolejářský koncern Repsol je tradičním partnerem továrního týmu Honda v nejprestižnější kategorii Moto GP v mistrovství světa motocyklů. Nyní se společnost rozhodla pomoci i normální motorkářům.

Tankování II

Zatím 25 čerpacích stanic Repsol ve Španělsku bylo vybráno, aby nabídlo rozšířené služby právě uživatelům motocyklů. Ti mají na pumpách občas problémy s tankováním specifických druhů pohonných hmot, olejů nebo třeba s mytím svých strojů. Pro motorkáře může být nebezpečný i kluzký povrch u výdejních stojanů, problémy pak mohou způsobit nehlídaná a nekrytá parkoviště.

Tohle všechno by měly řešit čerpací stanice Repsol s prostorem Moto Stop, kde motocyklisté najdou mimo jiné protiprokluzové speciálně frézované povrchy, parkovací místa sledovaná kamerami. Součástí nabídky MotoStop jsou také kompresory vybavené speciálními ventily pro motocykly, mycími boxy se speciálně upravenými pistolemi se středotlakými tryskami, speciální sušičkou a bezpečným místem pro odložení bundy i přilby.

Mycí box

Trochu jinou skladbu zboží mají i shopy těchto čerpacích stanic. V regálech najdou motorkáři originální produkty Repsol počínaje oleji a konče produkty na péči o motocykl nebo vybranými náhradními díly, které pomohou vyřešit některé nepředvídatelné události.

Potřeby

Autor: Repsol, Zdroj: Repsol

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek