DF Partner spouští výrobu dezinfekčního přípravku Anti-COVID

30 let už společnost DF Partner vyrábí a dodává na tuzemský trh autochemii a autokosmetiku značky SHERON. Vzhledem k mimořádné situaci v souvislosti s šířením koronaviru a nedostatkem dezinfekčních prostředků v Česku, spustila společnost v tomto týdnu také výrobu dezinfekce Anti-COVID. 

Anti-COVID

Společnost DF Partner se stala součástí skupiny pouze několika málo firem a univerzit, které získaly zvláštní povolení na výrobu přípravku Anti-COVID. Jedná se o dezinfekční prostředek, vyráběný podle specifikací Světové zdravotnické organizace (WHO), účinně hubící široké spektrum bakterií, plísní a virů, ale především aktuální koronavirus, který způsobuje nemoc COVID-19! Tato informace bude uvedena na webových stránkách Ministerstva zdravotnictví České republiky

"Jsme rádi, že můžeme pomoci naší zemi dodat dostatek prostředků a zmírnit tak dopady způsobené nemocí COVID-19. V naší továrně k tomu máme potřebné technologie a v současnosti také dostatek všech potřebných surovin. Od čtvrtečního rána (19. 3.) jsou naše linky plně vytíženy právě výrobou přípravku anti-COVID," informuje Tomáš Skopový, marketingový ředitel DF Partner, a dodává, že společnost bude dezinfekci dodávat státu, nemocnicím a krajům. "Po vykrytí těchto akutních požadavků plánujeme výrobu a prodej i pro ostatní zákazníky," dodává Skopový. 

Zakázka pro stát je v řádech desítek tisíc litrů dezinfekčního přípravku. "Vyrábět a následně dodávat budeme uvedený přípravek v baleních od 500 ml s aplikátorem až po velké 25 litrové kanystry, v případě zájmu jsme schopni plnit i 1000 litrové kontejnery," uvádí Skopový. 

DF Partner učinila všechny legislativní a technické kroky k tomu, aby mohla Anti-COVID vyrábět a následně pak zásobovat města, obce, ale i konečné spotřebitele skrze maloobchodní sítě. "E-shop je určený primárně pro samosprávu a maximální zjednodušení objednávek a jejich realizaci kdykoliv během dne, kde si bude možné dezinfekční přípravky objednat, spustíme nejpozději 23. března na adrese www.anticovidshop.cz ," uzavírá Tomáš Skopový.

Autor: TZ DF Partner, Zdroj: TZ DF Partner

Diskuse

  • MUDr.OlgaJanušková, 23. 3. 2020 12:32: Dobrý den, kde si, prosím, můžeme tuto dezinfekci objednat . Děkuji Dr.Janušková
    • neuvedu, 29. 3. 2020 12:01: V pátek 27.3.2020 ji měli k volnému prodeji v mnoha druzích balení (jak s rozprašovačem, tak k volnému rozlévání) v Globusu. Ale je to docela drahé (např. balení 1 l k rozlévání 249 CZK). Jako kdyby to bylo vyráběno z normálního alkoholu zatíženého spotřební daní ... Vyrábět to po domácku např. z běžného Božkova by vyšlo levněji.
    • Mik, 6. 4. 2020 16:22: Ano, je to predrazene. Otazkou je, zda od vyrobce nebo retezcem. Na lidskem nestesti (nekdy i hlouposti) se da vzdy dobre vydelat. Az vyjde najevo, jak je to s covid19 virem, budou vsichni hodne prekvapeni.
    • Pet, 7. 4. 2020 21:52: Dobrý den, např na www.Eva.Cz je 1l za 149 Kč 😊
    Reagovat na komentář
  • Pavel, 31. 10. 2022 01:35: No, já teda doufám, že něco takového už znovu potřebovat nebudeme. Třeba mě, nebo spíš mé podnikání bohužel covid dost zasáhl. Chvíli to vypadalo, že se nedočkám žádné kompenzace, ale naštěstí jsem se nakonec dočkal. Bez toho bych to asi nezvládl. Peníze okamžitě padly na nové šroubové kompresory do firmy, viz https://www.kompresory-filtry-servis.cz/produkty/kompresory/kompresory-boge/sroubove-kompresory-boge
      Reagovat na komentář
    Přidat nový komentář

    Petrol Magazín

    Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
    Aktuální číslo

    Přihlašte se k odběru novinek