Velká poptávka vystavovatelů

Pět měsíců před začátkem UNITI expo 2020 je obsazeno 95 % výstavních ploch. Tematické oblasti "Technologie, platby a logistika" a "Mytí aut a péče o automobily" jsou téměř plně obsazeny. UNITI se počtvrté rozrostla v prostoru a počtu vystavovatelů, 80 vystavovatelů se veletrhu zúčastní poprvé, což dokazuje její roli lídra v oboru.

Rostoucí význam v Německu, Evropě i mimo ni

V Německu a Evropě je výstava UNITI nesporným předním průmyslovým veletrhem - nutností pro každého profesionála v oboru, který hledá úplný přehled o trendech, technologiích a vývoji v tomto odvětví. Kromě toho UNITI expo pokračuje v rozšiřování svého okruhu působení za hranice Evropy a stává se každým dnem významnější. V roce 2018 UNITI přivítalo vystavovatele a návštěvníky až ze 120 zemí. "V roce 2020 očekáváme výrazný nárůst návštěvníků z regionů s dynamickými trhy. Naše balíčky, které umožňují zúčastněným stranám navštívit veletrh přehledně a efektivně, vyvolaly obrovský zájem. Očekáváme velký počet - návštěvníci z Latinské Ameriky, Asie a Ruska, "uvedl Ben Boroewitsch, obchodní ředitel společnosti UNITI expo. "Naším cílem je otevřít vystavovatelům zajímavé trhy, projekty a kontakty z celého světa."

Výstava UNITI navazuje na aktuální trendy

Co přesně mohou odborníci v oboru očekávat na konci května ve Stuttgartu? Mobilita šetrná ke klimatu bude hrát ústřední roli. Po úspěchu posledního ročníku se Pavilon 3 alternativních paliv dvojnásobně rozroste. Spolu s mnoha odborníky se domníváme, že elektromobily poháněné bateriemi nebudou jediným řešením budoucnosti mobility. Naším cílem je představit v tomto tematickém pavilonu celé spektrum alternativních paliv a technologických konceptů. Patří sem například zkapalněný zemní plyn, biopaliva, vodík a slibná e-paliva.

Témata jako on-the-go consumption a franchise & co-branding budou také hrát klíčovou roli na veletrhu UNITI expo 2020. Vzhledem k tomu, že v současné době oblast obchodu prochází významnými změnami, nabízíme ropným společnostem, provozovatelům čerpacích stanic a majitelům jednotlivých provozoven ideální místo setkání pro objevování trendů a výměnu nápadů s důležitými hráči v oboru.

"Vzhledem k tomu, že úzce spolupracujeme se společnostmi, sdruženími, vědci a politiky na vnitrostátní i mezinárodní úrovni, můžeme rychle identifikovat trendy a vývoj v průmyslu a poté je začlenit do našeho konceptu veletrhu. Tímto způsobem zajišťujeme vysokou kvalitu a úspěch UNITI expo, "říká Elmar Kühn, generální ředitel UNITI-Kraftstoff GmbH.

UNITI 2020

Autor: TZ UNITI, Zdroj: TZ UNITI

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek