Akce na čerpacích stanicích Shell

Společnost Shell Czech Republic zahájila se začátkem prázdnin akci nazvanou "Sleva na palivo s deli2go". na svých čerpacích stanicích nabízí  svačinu a k tomu slevu na palivo. 

Při nákupu občerstvení z nedávno na trh uvedené značky deli2go v hodnotě alespoň 90 Kč získá zákazník slevový kupón na prémiová paliva Shell V-Power i na standardní paliva z řady Shell FuelSave. Z široké škály balených či čerstvých produktů si opravdu vybere téměř každý. Bagety, sendviče, wrapy, ovoce, chlazené nápoje, smoothies, výběrová káva a mnoho dalšího osvěží a dodají energii při každodenním cestování autem v ulicích měst stejně jako během náročné cesty na dovolenou.
Pokud v době konání akce zákazník jednorázově zakoupí jakékoli produkty označené logem deli2go v minimální hodnotě 90 Kč, získá u pokladny vybrané čerpací stanice Shell slevový kupón na palivo. Pro standardní paliva Shell FuelSave Natural 95, Shell FuelSave Diesel, LPG, CNG a AdBlue platí sleva 1 Kč/l, na paliva Shell V-Power, Shell V-Power Racing a Shell V-Power Diesel lze uplatnit slevu 2 Kč/l. Akce se může zúčastnit každý vlastník platného slevového kupónu. Tato nabídka platí do 2. září 2012 na vybraných čerpacích stanicích Shell.
"Letní akce 'Sleva na palivo s deli2go' je malým poděkováním našim zákazníkům za jejich přízeň, které jim, jak doufáme, zpříjemní léto," říká Petr Šindler, manažer komunikace, Shell Czech Republic a.s. "Během horkých dnů doporučuji kombinaci svěžího pomerančového džusu a čerstvé bagety. Tu vám připraví na čerpací stánici přímo 'na míru' podle vaší aktuální chuti. Snažíme se vyjít vstříc přáním našich zákazníků, dostát názvu produktů, pod kterým se skrývá anglické spojení 'delicates to go', a nabídnou chutné a čerstvé jídlo. Sleva na palivo je pak téměř doslova příjemnou třešničkou na dortu," doplňuje Petr Šindler.
Slevu je možné využít na vybraných čerpacích stanicích Shell v České republice při tankování o objemu maximálně 70 litrů paliva. Kupón platí do 16. září 2012. Při jednom nákupu lze uplatnit pouze jeden slevový kupón. Slevy není možné sčítat, kombinovat s jinou akcí ani vyměnit za hotovost.

Autor: TZ, Zdroj: Shell Czech Rep

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek