Benzina otevřela již padesát občerstvení Stop café

Na čerpací stanici Benzina v Mníšku pod Brdy bylo otevřena padesátá provozovna Stop café v ČR. Do konce roku by se pak počet těchto rychlých občerstvení měl rozšířit na 88 a ročně Benzina plánuje prodávat přes milion hot-dogů. Na 10 čerpacích stanicích nabízí Benzina navíc ještě točenou zmrzlinu.

Benzina Stop café

"Zákazníci Benziny přijali koncept Stop café pozitivně. Důsledkem je zvýšení příjmů z gastro služeb," říká Martin Durčák, ředitel pro maloobchod a člen přestavenstva skupiny Unipetrol, a dodává: "Když investujeme do rozvoje konceptu Stop café, soustředíme pozornost nejen na kvalitu našich produktů, ale také na ekologické aspekty a pohodlí našich zákazníků."
Restaurace  Stop café nabízí svým zákazníkům různé druhy produktů, mezi nejpopulárnější patří již od počátku káva a párek v rohlíku, který je nabízený ve třech příchutích: párek, kabanos a chilli. Zákaznící si to pochvalují.
Společnost Benzina se snaží implementovat další řešení, která mají za cíl zlepšit služby zákazníkům a zvýšit ochranu životního prostředí. Klasické osvětlení je například nahrazováno LED svítidly a do provozoven se nově instalují moderni chladící regály s nižší spotřebou energie. Instalací nových kamerových system se dale zvyšuje jistota zákazníků i zaměstatnců.
Koncept rychlého občerstvení Stop café se Benzina do tuzemské sítě čerpacích stanic rozhodla implementovat letos s ohledem na dobré výsledky v sousedním Polsku, kde si zákazníci sítě PKN Orlen a Star mohou pochutnat na dobrém jídle a pití v celkem 498 restauracích Stop café a 236 provozovnách Stop café Bistro (údaje k 31. červenci 2012).
Benzina zatím provozovala 85 restaurací rychlého občerstvení na svých čerpacích stanicích, z toho pět přibylo v minulém roce. Na silnici E65 na výjezdu z Prahy byla v polovině dubna letošního roku otevřena šestá restaurace McDonald´s u čerpací stanice Benzina, a to u příležitosti dvacátého výročí vstupu tohoto fast-foodového řetězce na český trh.

Autor: jk, Zdroj: Benzina

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek