Čech ve vedení retailu Shell ve střední a východní Evropě

Vedení provozu čerpacích stanic Shell ve střední a východní Evropě se od 1. února 2013 ujímá Petr Pražský.

Pražský Petr Shell

Bude zodpovedný za provoz, marketing, strategii a další rozvoj sítě více než 1 000 čerpacích stanic v celém regionu. Stává se tak prvním Čechem v historii, který bude zastávat vedoucí pozici v nejvýznamnější oblasti podnikání mateřské společnosti Royal Dutch Shell plc. v regionu.
Petr Pražský byl dosud zodpovedný za obchodní aktivity divize palivových karet euroShell v regionu střední a východní Evropy, zustává předsedou představenstva a Country Chairmanem společnosti Shell Czech Republic a.s.
Do společnosti Shell nastoupil v roce 1992 a během té doby působil v řade manažerských funkcí na regionální, evropské i globální úrovni. Členem představenstva Shell Czech Republic a.s. je od roku 2005. Absolvoval Fakultu stavební ČVÚT v Praze, kde úspěšně ukončil také doktorandské studium.
Petr Pražský je ženatý a má čtyři děti. Ve volném čase rád jezdí na motorce a horském kole, lyžuje a hraje hokej.

Autor: jk, Zdroj: Shell

Diskuse

  • Michal, 25. 1. 2013 15:02: Dobrý den, a je možné že tento pán nastaví ceny čerpacích stanic tak aby nelikvidovali nás malé poctivé čerpací stanice? Mám známého a ten kvůli Shellu co jede za nesmyslné ceny odkupuje phm z německa laciněji.Ačkoliv nechce ale podporuje zločince.Je to palivo určitě neččisté ale jinak by padnul kdyby měl odebírat z čepra... Ale sám povídal že jakmile se situace ustálí tak přejde na čepro zpět...Nedivím se ale jen bych byl hrozně rád aby Shell dal normální ceny jako má jinde.A s Onem aď něco dělaj úřady.Proto nemusí níčit poctivé čerpadláře.Je možné že ty ceny zvedne?
      Reagovat na komentář
    Přidat nový komentář

    Petrol Magazín

    Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
    Aktuální číslo

    Přihlašte se k odběru novinek