Dálniční policisté z Rudné stále pátrají po zlodějce paliva

Po ženě, která po natankování u čerpacích stanic na dálnici D5 a v okolí ujíždí bez placení, pátrají i nadále dálniční policisté z Rudné. Žena tankuje do nádrže benzín a do kanystrů naftu. O případu jsme vás již informovali v pondělí.

Zlodejka peugeot 206

Bezpečnostní kamery čerpací stanice sice zachytili ženu
i automobil, ta však spravedlnosti stále uniká

"Zajímavé na celém případu je, že pachatelkou těchto krádeží je žena ve věku kolem pětadvaceti let, štíhlé postavy, která má delší blond vlasy stažené do culíku a obléká se převážně sportovně. Ve všech případech měla na hlavě bílou čepici s kšiltem," říká mluvčí policie Marcela Pučelíková.
Záhadná žena jezdí v modrém Peugeotu 206 s panoramatickou střechou a předníni mlhovkami. Na autu jsou namontovány německé převozní registrační značky. "Na svědomí má již sedm případů a způsobená škoda dosahuje částky kolem deseti tisíc korun. Jedná se tedy o trestný čin krádeže, za který ženě hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. Při posledním případu byl se ženou ve vozidle jako spolujezdec muž. Žena jako řidička čekala ve vozidle, až muž načerpá pohonné hmoty a poté společně odjeli také bez zaplacení," dodala Pučelíková.
Policisté pátrají po obou pachatelích a obracejí se na veřejnost se žádostí o pomoc. Jakékoliv informace k pachatelům přijmou na telefonu 974 872 876 nebo na lince 158.

 

Autor: red, Zdroj: Mediafax

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek