Lekkerland: Vítejte v zemi neomezených možností

Chybí vám v sortimentu nějaká důležitá položka? Máte problém s dodávkou zboží? Zavolejte obchodnímu zástupci firmy Lekkerland, který je připraven vyjít vaším požadavkům vstříc, nebo kontaktujte přímo telefonickou službu centrály v Praze - Horních Počernicích. Objednávku vyřídí rychle, okamžitě se dozvíte dostupnost zboží a navíc budete informováni o dalších zajímavých nabídkách.

Lekkerland

Od roku 1992 je firma Lekkerland Česká republika, která je součástí německé společnosti Lekkerland AG & Co. KG z Frechenu, velkoobchodním prodejcem potravinového i nepotravinového zboží v rámci celého území České republiky.  Je držitelem certifikátů jakosti dle ISO 9001:2001 a certifikátu HACCP a v současnosti zásobuje okolo 3900 zákazníků po celé České republice. Mezi jeho zákazníky patří především čerpací stanice OMV, Shell, Agip, Benzina, EuroOil (Čepro) a mnoho dalších menších nebo větších maloobchodních sítí, velkoobchodů, ale i cateringové společnosti. Vyzdvihnout lze třeba spolupráci se společností Eurest. Od letošního listopadu si mohou zákazníci firmy Lekkerland vytvářet objednávky sami v  novém internetovém obchodě: http://objednavka.lekkerland.cz.

Lekkerland 2  Lekkerland 3

Již 20 let má Lekkerland vlastní kamionovou dopravu. Ke kompletaci dodávek tabákového zboží slouží moderní TKS linka

Všechny potřeby zákazníků by měl uspokojit nový centrální sklad v Praze - Horních Počernicích, kde najdou moderní skladovací prostory splňující nejpřísnější kritéria v rámci norem ISO. Již 20 let má Lekkerland vlastní kamionovou dopravou, která umožňuje zavážet téměř cokoliv a kamkoliv. Díky tomu je možné každému zákazníkovi ušít dodávky zboží přímo na míru. V dnešní uspěchané době je třeba využít čas maximálně efektivně, což Lekkerland dokazuje tím, že při kompletování zakázek využívá moderní systém "Pick by voice". Dalším důkazem neustálého rozvoje je i moderní TKS linka na kompletování tabákového zboží.
Lekkerland šetří váš čas i energii propracovanou logistikou i moderními postupy pod heslem: "My totiž víme jak, jsme Lekkerland." Díky tomu může být vaše nabídka zboží stále atraktivní a čerstvá s minimálním přispěním vašeho úsilí. V případě zájmu o služby společnosti Lekkerland navštivte internetové stránky www.lekkerland.cz

Lekkerland 4  Lekkerland 5

Sklad v Horních Počernicích využívá nejmodernější systémy pro zrychlení expedice zboží, ke kterým patří i tzv. pick by voice


Lekkerland

- nabízí přes 4500 osvědčených produktů od kvalitních výrobců
- zásobuje po celém území ČR
- zaváží 5 dní v týdnu do 48 hodin po objednávce
- poskytuje kusový prodej bez nutnosti kupovat celá balení
- vyřizuje pružně objednávky přes telefon, e-mail, fax a internetový obchod
- organizuje pravidelné, sezónní i individuální speciální akce na podporu prodeje
- zprostředkovává kontakt s výrobci za účelem optimalizace sortimentu
- připravuje a sdílí informace z trhu
- zavádí neustále novinky v produktech, službách a procesech

 

Autor: jk, Zdroj: PETROLmedia

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek