Levnější pohonné hmoty u Benziny po nákupu v obchodech Tesco

Společnost Benzina ve spolupráci s Tesco Stores ČR připravila podzimní promoční akci ke zvýhodněnému nákupu pohonných hmot na čerpacích stanicích Benzina či Benzina Plus a zboží v obchodních řetězcích Tesco. Akce potrvá od 12. září do 9. října 2012.

"Ve spolupráci se společností Tesco Stores jsme se rozhodli připravit zajímavou nabídku pro všechny řidiče, kteří kromě tankování paliva chtějí i ušetřit,"uvedl Martin Durčák, ředitel pro maloobchod a člen přestavenstva skupiny Unipetrol.
Po natankování více než 25 litrů pohonných hmot na čerpacích stanicích společnosti Benzina každý řidič společně s účtenkou obdrží kupon na padesátikorunovou slevu v řetězcích Tesco. Tato akce se nevztahuje na LPG či CNG paliva, nelze ji kombinovat s jinými slevami a na jeden nákup lze uplatnit pouze jeden kupon.
Při nákupu za více než 500 korun v obchodech Tesco zase každý zákazník získá slevový kupon k uplatnění slevy 1 koruny na litr tankování na čerpacích stanicích Benzina a Benzina Plus. Na jeden kupon mohou řidiči během jednoho natankování nakoupit až 100 litrů pohonných hmot. Slevu lze uplatnit při platbě hotovostí či bankovní kartou, na níž není poskytována žádná jiná sleva na PHL. Také zde v rámci jednoho nákupu lze uplatnit pouze jeden kupon.

Autor: jk, Zdroj: Benzina

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek