Nápojové automaty svěřte profesionálům

Automaty na kávu a jiné nápoje jsou moderním způsobem prodeje občerstvení zákazníkům na čerpacích stanicích. Přestože se jedná o relativně bezstarostný způsob přivýdělku, vyplatí se svěřit péči o nápojové automaty spolehlivým dodavatelům.

PR Delikomat LOGO - delikomat-napojove-automaty

Káva z automatu se pro mnoho lidí stala součástí každodenní reality. Pokud má člověk čas a chce třeba poklábosit se známými, zamíří do ověřené kavárny. Pokud však nemá tolik volného času a potřebuje svou ranní porci kofeinu, dá přednost většinou kávě připravené automatem. Právě čerpací stanice, které třeba bývají na trase lidí do zaměstnání, mohou uspokojit ranní potřeby těchto zákazníků kávovými, ale i nápojovými automaty. Pokud je taková káva připravena kvalitně, stojí relativně málo a zákazníkům chutná, rádi se budou k takové kávě vracet a její pití se pro ně stane rituálem.
Dnešní nápojové automaty nabízí širokou kombinaci nápojů s možností volby různých druhů kávy. Například moderní nápojový automat X2/E6 - Coffee To Go (viz obrázek) nabízí možnost volby 24 nápojů kombinující instantní a zrnkovou kávu. Předností tohoto automatu je i možnost volby uzavíratelného pohárku s obsahem 300 ml - vhodného pro tzv. coffee to go.
Ačkoliv to na první pohled nepřijde, tak i automaty na nápoje nejsou bezúdržbové a potřebují každodenní čištění a údržbu a jejich provozovatel musí dodržovat přísné hygienické předpisy. Přesto však platí, že nápojové a prodejní automaty od ověřeného dodavatele bývají spolehlivé, mají nízké náklady na provoz a zásluhou povedeného designu bývají přitažlivé.
Vzhledem k tomu, že se jedná o dlouhodobý vztah nájemníka automatu s nájemcem, dodavatelem náplní a servisní firmou v jedné osobě, vyplatí se svěřit starost o automat do rukou zavedené firmy s mnohaletou zkušeností a spokojenými zákazníky. Takovým partnerem je právě firma Delikomat, která patří k nejsilnějším společnostem na trhu a s provozováním nápojových automatů má mnohaleté zkušenosti. Už od doby svého vzniku (od roku 1992) dodává nápojové automaty také na čerpací stanice. Za dobu svého působení na trhu firma uvedla do provozu zhruba 14 tisíc automatů a na území celé ČR zajišťuje prostřednictvím servisní sítě jejich spolehlivý provoz. Společnost Delikomat je schopna po důkladném prozkoumání Vašich potřeb najít optimální řešení právě pro Vás.

PR Delikomat Automat Deikomat X2-levy bok-press

Autor: PR Delikomat, Zdroj: PETROLmedia

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek