PH GIA – 20 let spolehlivých služeb a dodávek pro čerpací stanice

Společnost PH GIA letos slaví 20leté výročí od svého založení a je tedy čas bilancovat. Za tak dlouhou existenci firma vděčí spokojeným zákazníkům, kterým děkuje za dosavadní spolupráci.

PR PH GIA logo nové aktuální

Zákazník na prvním místě

Společnost PH GIA letos slaví již dvacet let od svého založení v roce 1992. Po celou tuto dobu byl vždy pro firmu na prvním místě spokojený zákazník, a proto jsme vždy nabízeli pouze technologie patřící mezi špičku ve svém oboru. Tento trend hodláme naplňovat i pro další desetiletí, a proto v naší nabídce naleznete například technologie výdejních stojanů GilbarcoVeeder-Root nebo Dresser Wayne, technologie měření hladin PHM od společností OPW, GVR či HECTRONIC, kompresory a doplňkové technologie pro čerpací stanice HORN-TECALEMIT a mnoho dalších kvalitních produktů zaručující bezchybné fungování Vaší čerpací stanice.

Rozšíření působnosti

Na základě požadavků svých zákazníků zaznamenala společnost PH GIA v roce 2009 zásadní proměnu. Jakožto člen skupiny zemí GIA INTERNATIONAL nastartoval nový management společnosti proces proměny společnosti z původně pouze prodejního partnera v plnohodnotnou servisní organizaci, tak jak je tomu v ostatních zemích GIA, zajišťující kompletní služby v oblasti dodávek technologií pro čerpací stanice. Tento proces je dnes již úspěšně ukončen a díky němu dnes naše společnost nabízí vlastními silami kompletní portfolio služeb, mezi něž patří například kompletní výstavba čerpacích stanic na klíč, rekonstrukce a dodávky potrubních rozvodů (kovové a plastové potrubí), přestřešení, nádrže, elektroinstalace, osvětlení, řídicí systémy, bezpečnostní systémy a mnoho dalšího. Samozřejmostí jsou projekční činnost, inženýrské služby a poradenství pro čerpací stanice.

Zaměření na alternativní paliva

Jako technologický leader na trhu nezůstává společnost PH GIA pozadu ani v oblasti alternativních zdrojů paliv a ekologických technologiích. V roce 2011 dodala PH GIA první kompletní technologii čerpací stanice CNG, druhá bude uvedena do provozu ve druhé polovině roku 2012. V naší nabídce naleznete technologie pro skladování a výdej LPG, AdBlue, nemrznoucí směsi do ostřikovačů nebo zcela unikátní, první technologii dobíjení elektromobilů pro čerpací stanice GIA VOLT. Dalšími novinkami jsou například systémy pro zpětnou recyklaci rekuperovaných par nebo technologie monitoringu funkčnosti rekuperace těchto par.
Neméně významným je také oddělení firmy PH GIA zaměřené na průmysl. Zde nabízíme kompletní dodávky například čerpadel, technologií filtrace pro letecký průmysl, hadic, komponentů a náhradních dílů pro výdejní pistole ELAFLEX a mnoho dalších služeb.

Non-stop služby

Naše servisní oddělení spolu s online systémem GIA HELPDESK 24 zajišťují všem našim partnerů 24hodinové servisní služby nejen pro námi dodávané technologie. Samozřejmostí je nabídka kompletní údržby čerpacích stanic včetně čištění nádrží, defektoskopií, ročních prohlídek dle ČSN, 24hodinový online systém pro kontrolu práce našich servisních techniků a expresní dodávky náhradních dílů pro veškeré námi dodávané technologie. Náš servisní tým je strategicky rozložen po území ČR (šest výjezdních bodů) tak, aby zajišťoval co nejkratší dojezdový čas a kompletní služby ve Vašem kraji. Hlavní servisní centra PH GIA na Praze-Východ a v Přerově zajišťují plynulé zásobování našich techniků náhradními díly a disponují plně vybavenými servisními prostory pro repase a opravy našich technologií.
Veškeré informace o našich službách jsou Vám k dispozici na našich internetových stránkách www.phgia.cz nebo u našich pracovníků. Našim partnerům děkujeme za dosavadní spolupráci.

Autor: PR, Zdroj: GIA

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek