S kartami UniCredit Bank zlevníte PHM o dvě koruny

UniCredit Bank ve spolupráci se sítí čerpacích stanic Agip připravila novou kreditní kartu. Za platby na čerpací stanici Agip v ČR nebo za výběry z bankomatů a platby za zboží získají uživatelé karet body do věrnostního programu you&eni. Získané body lze vyměnit za slevu na pohonné hmoty nebo dárky.

UniCredit Bank

"Nový věrnostní program ve spolupráci s Agip je unikátní svou praktičností. S  kreditní kartou od UniCredit Bank stačí nakupovat v běžné obchodní síti včetně čerpacích stanic Agip a výhody se okamžitě projeví v každém rodinném rozpočtu. Ušetřit lze měsíčně stovky korun," říká Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.
Prostřednictvím této kreditní karty lze také čerpat prostředky až do úvěrového limitu 250 000 Kč a bonusem navíc je cestovní pojištění TRAVEL a bezplatné asistenční služby (Home asistence, Auto asistence a Concierge asistence) v rámci MasterCard® ELITE programu. Karta je poskytována včetně dodatkových karet ZDARMA, pokud celkový bezhotovostní obrat v předcházejícím měsíci činil alespoň 3000 Kč. "Toho většina rodin dosáhne snadno, stačí jedna plná nádrž paliva a k tomu běžný rodinný nákup. Nabídka je výhodná pro všechny, kteří jezdí autem, cestují a aktivně využívají kartu při nákupu zboží a služeb," dodává Darek Filip.

Při placení na čerpací stanici Agip s novou kreditní kartou získá zákazník až 6x více bodů do programu you&eni. V novém katalogu si tak může vybrat velmi kvalitní odměny podstatně rychleji.

Autor: TZ, Zdroj: UniCredit Bank

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek