Shell otevřel 181. čerpací stanici

Minulý pátek byla v Ostrově v Obchodní ulici slavnostně otevřena již 181. čerpací stanice společnosti Shell Czech Republic na území České republiky a Slovenska.

Shell Ostrov 1

Stanice disponuje dvěma multistojany s palivy Shell V-Power Nitro+ a Shell V-Power Nitro+ Diesel i úspornými palivy Shell FuelSave Diesel a Shell FuelSave Natural 95. Pro plynulé odbavení kamionů je zde připraven jeden rychlovýdejní stojan s průtokem paliva až 140 l za minutu. Pro zajištění maximální bezpečnosti a ochrany životního prostředí, jsou všechny palivové nádrže dvouplášťové. Celková kapacita nádrží je 90 000 litrů paliva. Nová čerpací stanice nabízí zákazníkům vedle 24 hodinového provozu standardní doplňkové služby, jako například kompresor pro huštění pneumatik či vysavač. V prodejně mají zákazníci možnost zakoupit vedle běžného sortimentu také čerstvou kávu nebo hot dog z řady deli2go. K dispozici je i wi-fi připojení k internetu zdarma. "Těší nás, že můžeme naše kvalitní paliva Shell a profesionální služby nabídnout nyní také motoristům z Ostrova a blízkého okolí. Doufám, že se brzy přesvědčí také o vstřícnosti našeho personálu a budou se k nám rádi vracet," řekl při slavnostním otevření Igor Janok, ředitel provozu čerpacích stanic Shell v České republice a na Slovensku.

Shell ostrov 2

Autor: jk, Zdroj: Shell CR

Diskuse

  • Jan Novák, 20. 11. 2012 22:18: Zajímalo by mne, zda Shell i na této stanici povede boj s Tank Ono... Nově začal dotovat ČS v Mladé Boleslavi. Zajímalo by mne, jak dlouho tohle potrvá...
    • michal, 23. 11. 2012 07:04: Kamaráde tady v Plzni magoří od shellu drží ceny Tank ona kolik měsíců a taky katastrofa... co si budeme povídat..
    Reagovat na komentář
Přidat nový komentář

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek