Společnost W.A.G. minerální paliva mění název

Společnost W.A.G. minerální paliva, a.s mění od 1. srpna 2012 svůj název na W.A.G. payment solutions, a.s. Ke změně názvu společnosti dochází v souladu s naplňováním mezinárodní strategie rozvoje společnosti.

Veškeré ostatní skutečnosti (sídlo, IČ, DIČ, čísla účtů, kontakty, atd.) se nemění. Platné zůstávají všechny dosavadní smlouvy a závazky společnosti. Společnost W.A.G. minerální paliva, a.s. pod značkou Eurowag nabízí platební řešení pro flotily spedičních společností a také vlastní síť samoobslužných čerpacích stanic Tank&Go (V ČR existuje zatím jediná v Praze-Průhonicích).
Společnost W.A.G. v letošním roce změnila svou akcionářskou strukturu. Zakladatel a generální ředitel společnosti Martin Vohánka navýšil svůj podíl na 90,8 % a management získal na základě opčních programů 9,2 % akcií. Další změnou prošla Dozorčí rada společnosti - novým členem se stal Radim Jauker, který nahradil Tima Coxe. V minulém roce firma utržila 369 milionů EUR a v roce 2012 očekává nárůst na 440 milionů EUR.

Zdroj: marketingovenoviny.cz

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek