Tatsuno: špičková technika se čtyřletou zárukou

Po úspěšném zavedení kompletního portfolia základního provedení výdejních stojanů řady Ocean Euro do výroby představil japonsko-český výrobce na výstavě Automechanika 2012 nadstavbové provedení svých výrobků pro výdej kapalných paliv v kombinaci s LPG a AdBlue.

TATSUNO P9110629

Tímto krokem společnost TATSUNO EUROPE dovršila převod kompletní řady výdejních stojanů Ocean Euro. Vzhledem k novým možnostem pro export svých výrobků se blanenský výrobce rozhodl vyrábět pro něj zcela novou a ojedinělou konstrukční variantu výdejních stojanů Sunny-XE Euro. Tato modelová řada portálových stojanů nabízí nové prodejní příležitosti zejména na rostoucí asijské a balkánské trhy.
Spolu s novou řadou stojanů představili japonští zástupci společnosti TATSUNO nový měřič LPG s vestavěným impulzérem. Tato inovativní technologie přinese pro zákazníky společnosti TATSUNO další krok k přesnějšímu měření výdejů paliva spolu s nižšími náklady na pořízení výdejních stojanů společnosti TATSUNO.
Jako další nadílku pro svoje zákazníky dovezli japonští konstruktéři nové výdejní pistole kapalných paliv značky TATSUNO. Kvalitativně i cenově plně konkurenceschopné pistole bude společnost TATSUNO EUROPE plynule zavádět do svojí produkce.
Jako poslední překvapení pro svoje zákazníky si japonští zástupci nechali prodlouženou 4letou záruku na svoje výrobky. Tímto krokem zvýraznili převahu svých výrobků mezi světovými konkurenty.

 

Autor: Tomáš Mikšovský, Zdroj: PETROLmedia

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek