Vánoční andělé na pumpách Shell pomáhají nemocným dětem

Již po šesté se před Vánocemi objevují na čerpačkách Shell výrobky dětí z transplantační jednotky hematologického oddělení FN v Motole. Série papírových andělíčků zákazníkům Shell připomíná možnost darovat své body z Clubsmart karty a pomoci fondu Kapka naděje.

Kapka nadeje andelicek

Na čerpacích stanicích Shell v České republice se v předvánočním období objevují barevné vánoční dekorace v podobě andělíčků (obr. nahoře), které. Po papírových stromečcích, vánočních ozdobách a barevných polštářcích tak další výrobky dětí z transplantační jednotky hematologického oddělení II. dětské kliniky Fakultní nemocnice v Motole připomínají členům věrnostního programu Shell Clubsmart možnost pomoci potřebným. Za každý darovaný bod odesílá společnost Shell jednu korunu nadaci při projektu Banky pupečníkové krve, který dlouhodobě podporuje. Majitelé karet Clubsmart mohou v rámci kampaně také vydražit výjimečný kalendář s českými celebritami stylizovanými do významných osobností české historie (obr. dole) v on-line aukci na portálu www.shellsmart.com. Kalendář získá ten, kdo nabídne nejvyšší počet svých Clubsmart bodů.
Každým rokem Shell předává Kapce naděje více finančních prostředků, k čemuž výrazně přispívají také pravidelné vánoční kampaně. "Věřím, že papíroví andělíčci na čerpacích stanicích našim zákazníkům připomenou opět ve správný čas, kde je jejich pomoc potřeba. Neskonale si jejich podpory vážíme," řekl Petr Šindler z Shell Česká republika. Kampaň na čerpacích stanicích a online aukce na portálu Shell potrvají až do 15. ledna 2013.

kapka nadeje Shell kalendar


O Nadačním fondu Kapka naděje

Nadační fond Kapka naděje byl založen v srpnu roku 2000 za účelem pomoci dětem s poruchou krvetvorby a dětem s nádorovým onemocněním. Fond dlouhodobě podporuje jediné odborné pracoviště v České republice provádějící transplantace kostní dřeně u dětí. Za 12 let své existence se nadační fond přiřadil k nejrespektovanějším a nejdůvěryhodnějším charitativním organizacím v České republice. Více informací naleznete na www.kapkanadeje.cz


O věrnostním programu Shell CLUBSMART

Věrnostní klub společnosti Shell je programem s nejdelší tradicí pro zákazníky čerpacích stanic na českém trhu. V České republice funguje od roku 1998 a počet jeho členů každým rokem stoupá. Člen klubu sbírá body za každé tankování a další využité služby u čerpacích stanic Shell v ČR a na Slovensku. Nasbírané body pak může vyměnit za produkty z katalogu, ve kterém nechybí také možnost darovat body Nadačnímu fondu Kapka naděje. Více najdete na www.shellsmart.com

 

Autor: jk, Zdroj: Shell

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek