WashTec: nová dimenze mytí i kvality

Expozice předního světového výrobce myček na veletrhu Automechanika 2012 ve Frankfurtu nad Mohanem zaujímala dominantní postavení v centru plochy vymezené technice mytí vozidel.

AF WASHTEC P9110556

Letošní účast WashTecu se nesla především ve znamení tradice a inovací. Právě letos uplynulo 50 let od představení první konstrukce automatického mycího systému automobilů z Augsburgu, který byl mimochodem vystaven v minimuzeu techniky čerpacích stanic a myček.
Washtec zde na ploše celkem 1250 m2 tradičně představil kompletní sortiment mycích technologií včetně novinek. Nás zaujala mimo jiné například kombinovaná myčka SoftCare²Pro Touchless, která dosahuje díky vysokotlaké technologii s "turbotryskami" a efektivním chemickým předmytím při bezdotykovém mytí vynikajících výsledků. SoftCare²Pro Touchless může být používána buď jako čistě vysokotlaký systém nebo ve spojení s jemným materiálem SofTecs. Při výběru  programu tak může zákazník volit mezi dotykovým i bezdotykovým mytím popřípadě kombinací obou možností.
Nový SoftCare Pro Classic XL 320 umyje vozidla až do výšky 3,2 m s šířkou v oblasti zrcátek 2,6 m. Tato novinka stírá rozdíl mezi mytím v portálových a nákladních mycích linkách a umožňuje všechny vozy generace XL a všechna obytná vozidla umývat automaticky.
Profesionální mycí systém pro užitková vozidla MaxiWash Vario pak díky značným možnostem výbavy uspokojí požadavky každého provozu a zajišťuje extrémně krátké mycí časy.

AF Washtec P9110534

Portálová myčka WashTec SoftCare Pro Classic XL 320

Autor: Tomáš Mikšovský, Zdroj: PETROLmedia

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek