Wayne uvádí novou řadu stojanů Helix

Na výstavě Automechanika 2012 ve Frankfurtu nad Mohanem byla evropským zákazníkům představena nová řada výdejních stojanů Wayne Helix™.

AF WAYNE P9110497

Na slavnostním večírku pořádaném k této příležitosti promluvili mimo jiné i Global President Neil Thomas, EMEA President Damian Tracey a General Manager Europe Giuseppe D'Arrigo.
"Je mi potěšením stát před vámi v tomto okamžiku, kdy oslavujeme vyvrcholení více než tříletého období inovačního vývoje nových globálních stojanů Wayne řady Helix," řekl Neil Thomas.
Giuseppe D'Arrigo k tomu dodal: "Wayne slaví světově historický úspěch příchodem tohoto produktu, který byl vyvinut s hlavním důrazem na uživatele. To je to, co od nás naši zákazníci očekávali. Proto jsme se obzvláště věnovali všem detailům nemajícím v tomto průmyslovém oboru srovnání."
Poté byl představen hlavní inženýr Bengt Larsson a jeho evropský tým, který spolupracoval na vývoji nových stojanů.
"Na představení nových stojanů můžeme být oprávněně hrdí. Tento úspěch byl možný jen díky podpoře všech, kteří pracovali na tomto projektu, včetně nezměrného úsilí Bengt Larssona a jeho týmu," řekl Paul de la Port, viceprezident pro produkci.
Výstavu Automechanika navštívilo 148 000 hostů ze 175 zemí. Stánek Wayne lákal své návštěvníky neotřelým designem, vyvedeném v bílé a modré barvě.  Stojany Helix byly umístěny v přední a střední části stánku. Ve zbylých částech pak byly představeny některé další produkty Wayne, jako forecourt systém Wayne Fusion™, stojany řady Gobal Star™, průtokový měřič Wayne Xflo™ a další.
"Automechanika je skvělá příležitost k představení poslední technologie, kterou jsme schopni nabídnout našim zákazníkům a distributorům. Zde také můžeme představit nové vývojové trendy Wayne. Helix staví na zkušenostech a know-how 120leté historie výroby stojanů Wayne," řekl Damian Tracey.
Stewart Bates, BP Design Manager Europe, byl potěšen tím, jak Wayne reagoval na požadavky zákazníků na atraktivní design výdejních stojanů. "Je vidět, že jste se hodně věnovali vývoji v této oblasti. Oceňujeme také, že jste provedli mnoho praktických zkoušek."
Damian Tracey dodal: "Již potřetí jsem se zúčastnil výstavy Automechanika. Ta letošní je ale zdaleka nejlépe profesionálně připravená a zorganizovaná. Největší důraz byl kladen na úterní představení stojanů Helix v hotelu Mariott."
Celosvětové uvedení nových stojanů Helix bude zakončeno jejich představením pro severoamerické zákazníky v říjnu na výstavě NACS Show Expo v Las Vegas, NV.

AF Wayne Helix řada

Autor: PR Dresser, Tomáš Mikšovský, Zdroj: PETROLmedia

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek