Záhadná blondýna natankovala zadarmo za 10 tisíc

Mezi řidiči, kteří ujíždějí od benzinovým pump bez placení, se objevila i jedna žena. A nutno dodat, že se snaží svým "kolegům" vyrovnat.

Policisté z dálničního oddělení za posledních pět let neřešili případ, kdy by od čerpací stanice odjela bez zaplacení žena. Vždy se jednalo o muže, i když jednou převlečeného za dívku. Teď zadarmo jezdí opravdová.
Ve Středních Čechách do krádeží benzínu a nafty pustila na plný plyn a s nohou na plynu taky rychle od pump ujížděla. Od benzínky ujela 3. ledna, dvakrát 4. ledna, a pak hned pátého. Potom si dala čtyři dny pauzu a znovu dvakrát tankovala a ujela 10. ledna. Suma sumárum - natankovala si už za více než deset tisíc korun.
Žena má světlé vlasy a oblečená byla do sportovního oblečení - červené šusťákové kalhoty, bílá sportovní bunda a na hlavě vždy bílá čepice. Na pumpy jezdila v Peugeotu 206 s panoramatickou střechou a německými espézetkami. Kdyby kdokoli z vás fantomku pump poznal, ozvěte se na známou policejní linku 158. Za ujíždění bez placení ji teď hrozí až dva roky vězení.

Autor: jk, Zdroj: Mediafax

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek