Značka Pap Oil pokračuje, rebranding na Slovnaft přijde později

Skupina MOL 1. října podpisem dokumentů o převzetí vlastnictví s představiteli společnosti Bohemia Realty Company a Pap Oil čerpací stanice úspěšně uzavřela akvizici sítě 124 čerpacích stanic Pap Oil v České republice. Touto investicí posilní své na českém trhu, kde doposud provozovala 25 čerpacích stanic Slovnaft.

Papoil totem

Skupina MOL plánuje ponechat značku i původní vzhled čerpacích stanic Pap Oil, změna majitele sítě však postupně přinese motoristům nové produkty a služby. V nabídce již brzy přibudou aditivovaná paliva, rozšíří se nabídka motorových olejů o značku MOL Dynamic a řadu autochemie značky Evox, které zahrnují zimní a letní kapaliny do ostřikovačů, chladící a brzdové kapaliny, odstraňovače hmyzu a rozmrazovače čelního skla.
"Na čerpací stanice Pap Oil chceme zavést více nových produktů a služeb pro motoristy. Kromě prodeje paliv, plánujeme rozšířit nabídku o maziva a další doplňkové produkty a služby. O novinkách budeme motoristy informovat," řekla ředitelka maloobchodu společnosti Slovnaft pro Slovensko a Českou republiku Ileana-Sorina Baltatu. Dohodu o odkoupení sítě čerpacích stanic Pap Oil uzavřela Skupina MOL začátkem července. Uzavření této transakce podléhalo splnění několika podmínek ze strany prodávajících společností a získání kladného stanoviska Úřadu pro hospodářskou soutěž.
Skupina MOL by dále chtěla zdvojnásobit současný přibližně 5 procentní podíl na českém trhu, aby snížila nepoměr mezi její pozicí ve velkoobchodě, kde má podle aktuálních odhadů asi 18procentní podíl.

Autor: TZ, Zdroj: Slovnaft

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/04 Téma číslaLéto na čerpací stanici
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek